sjekk ut vårens nyheter

Kjære kunder,Våren er i luften, og hos Rauland Interiør og gave AS er vi glade for å kunne ønske den velkommen med en rekke nye produkter og spennende arrangementer!Vi har akkurat fått inn en mengde flotte nyheter i rattan fra Cich Antique, samt nydelige løpere og puter fra Boel & Jan. Disse produktene vil definitivt gi hjemmet ditt et friskt og lyst preg for den kommende årstiden.Er du på jakt etter et nytt strikkeprosjekt? Sjekk ut vårt brede utvalg fra Sandnes Garn, perfekt for å skape vakre plagg og accessoirer.

 

 

 

STRIKKEKAFE OG QUIZ KVELD MANDAG  25 MARS KL 1800-2100

Vi inviterer deg også til vår strikkekafe og quizkveld mandag 25. mars kl 18:00-21:00. Meld deg på arrangementet på Facebook, Instagram eller i butikken vår så fort som mulig, da plassene er begrenset. Det vil være premier til det beste laget, så ta med deg venner og familie for en hyggelig kveld!

 

Vi gleder oss til å se deg hos Rauland Interiør og gave AS for en inspirerende og koselig vårstund.