sjekk ut det fine som kommer inn nå :-)

Vi har tatt in mye flott fra Halvor Bakke. Halvor Bakkes designstil kan beskrives som moderne og rustikke elementer med et snev av skandinaviske enkelhet. Han inkorporere ofte naturlige materiale , nøytrale fagepaletter og en blanding av vintage og moderne stykker i designene sine.

For dere som har fulgt med på Eventyrlig Oppussing, så har dere garantert fått med dere at Halvor sprayer soveposer, sengetøy, puter og tekstiler med lavendelduftende putespray. Både fordi det virker beroligende og søvndyssende, men også fordi lavendel har en helt unik middrepende effekt. Supert til bruk på sengetøy mellom sengetøyvasken.

Prøv gjerne Halvor sin egen Pillow Mist som kan sprayes på alt av tekstiler!

Produktene er nikkeltestet, uten allergener, med nøytral PH-verdi, uten fosfor, rik på naturlige mykgjøringsmidler for huden & biologisk nedbrytbare.

Godt for deg og godt for miljøet!

Nå kan du ha SPA kveld på hytta eller hjemmet .

Sparkeling Poemgranate – lukseriøs  saltskrubb

Luksuriøs saltskrubb som gjør huden silkemyk og forfrisket. Brukes på fuktig hud, skrubb lett nedenfra og oppover – og la salt og oljer gjøre sin magi! Skyll så av. En ekte SPA-behandling i ditt eget hjem! Med havsalt og OMG-rene vegetabilske oljer rike på Vit E. Også perfekt i badekaret eller til fotbad.

Tips! Bruk den gjerne i badstuen. Saltet i skrubben gjør at at du svetter mer der skrubben er påført og hjelper til med å svette bort overflødig væske.

Det kommer inn masse krydder,,karamellsaus pesto og mye mer fra Halvor Bakke.

 

Velkommen inn i våres butikk på Rauland og våres nettbutikk raulandinterioroggave.no for et fantastisk utvalg av podukter, uslåelige prise og eksepsjonell kundeservice.

Vi gleder oss til å hjelpe deg og gjøre handleopplevelsen din minneverdig.