En sofa uten puter er som en bok uten bøker

Å bytte puter er kanskje det enkleste grepet du kan gjøre for å fornye looken i hytta. Det er så fint å leke med farger, størrelser, mønster og ikke minst finne den puten som passer din stil og din hytte

På hytten så forandre jeg på putene mine i sofaen hver uke,

Det fine med puter er at du alltid kan endre på uttrykk ,og det er jo et kjempe lett- bytt ut en farge eller omorganiser putene, så får du et helt nytt resultat. Her er det ingenting som er rett eller galt. Så ikke vær redd for å gjøre feil ,det viktigste er at du følger din egen stil og slik du ønsker å ha det.

Ønsker du et lett og minimalistisk resultat anbefaler jeg deg å velge puter i samme farge og gjerne i samme fargeskala som sofaen. Det gir en følelse av stuen og sofaen blir lett ,luftig og sofistikert.

 

Putene si sofaen kan gjøre underverker for rommet ,det er bare å bestemme seg for hvilken stemning en vil skape før du velger farger på putene. Et avslappet og harmonisk uttrykk får du av fager som går ton i ton.

Hent deg gjerne fargepaletter fra noe annet i rommet og ta utgangspunkt i de lyse fargetonene. Fargene bør absolutt ikke matche helt ,uttrykket blir mer harmonisk om de ikke gjør det.

 

Viste du at Rauland Interiør og gave as

tilbyr Hyttestyling?

Vi kommer på besøk og sammen tar vi en gjennomgang av rommene. Med enkle grep kan du fremstille hytten eller boligen din på en delikat og innbydende måte.

Vi ser oss ofte blind på vår egen bolig. Vi tilbyr derfor veiledning på hvordan du kanskje bare ved omplassering av møbler kan fremheve og bruke det du har på en bedre måte.

Ta gjerne kontakt med oss på

raulandhusflid@gmail.com

så setter vi deg i kontakt med vår dyktige interiørkonsulent.

Mvh

Monica